WORKSHOPS

Improviseren op een podium ziet er indrukwekkend en moeilijk uit, maar dat is niet (altijd) het geval.

Al doende kan je ook leren fietsen. En met The Lunatics fiets je vlotjes doorheen een scène, zonder handen.

REEKSEN

The Lunatics hebben verschillende opgeleide impro trainers, die ook improvisatieacteurs zijn. Zij geven al jaren improcursussen en kunnen je dus perfect bijstaan als je graag ’s avonds tijdens de week artistiek wilt ontspannen. Wij verzorgen de basiscursus impro-comedy, een vervolg en een verdieping van improcomedy.

We doen dit samen met WISPER in Gent en in Antwerpen. WISPER organiseert artistieke cursussen voor volwassenen. Dat doen ze volgens een heel eigen methodiek, waarbij de deelnemer centraal staat.

REEKS 1 - beginners

Dit is een beginnerscursus waarvoor je geen voorkennis nodig hebt. We werken met de formats van improcomedy: snelle, uitdagende opdrachten. Gedurende deze reeks ontwikkel je de nodige vaardigheden om als improvisator op scène te staan.

REEKS 2 - Gevorderden

We gaan verder aan de slag met de basisvaardigheden en gaan dieper in op heel wat improgames. Om zo jouw improskills te verbeteren.

REEKS 3 - comedy

Alles van reeks 1 en 2 komt samen met een grote focus op comedy. Je ontwikkelt samen met de groep een aantal eigen impro comedy games.

workshop op maat?

Wil je een improvisatie workshop als groep? 

Wij sprinten met plezier naar je werkomgeving, je school, je jeugdbeweging, je team of naar je familie.

The Lunatics zijn flexibel en luisteren graag naar jullie noden, maar het liefst werken we met groepen van 8 tot ongeveer 15 personen.

The Lunatic Comedy Club is een UiTPAS partner.  UiTPAS Regio Gent is een spaar- en voordeelkaart voor allerlei vrijetijdsactiviteiten in Gent.

Meer weten? Klik hier.